MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Ponedjeljak, 11. 01. 2021.

Online-sastanak vezan za kreiranje nove web-stranice

Priprema nove web-stranicePriprema nove web-straniceU ponedjeljak, 11. I. 2021. godine, s početkom u 9:10 sati, "Oazina" projekt-koordinatorica Vesna Nedić održala je online-sastanak s Nenom Radićem, web-dizajnerom iz Višnjevca i nekadašnjim "Oazinim" zaposlenikom, a u vezi s kreiranjem web-stranice "Oazinog" volonterskog centra. Kreiranje takve web-stranice jedna je od aktivnosti programa "Volontiraj i ti", financiranog od Ministarstva rada, mirovinskog sustava, obitelji i socijalne politiku. O tom programu pisali smo OVDJE.

Online-sastanak Beli Manastir - VišnjevacOnline-sastanak Beli Manastir - VišnjevacNa sastanku je, u online-razgovoru, web-dizajner prezentirao nekoliko šablona kako bi stranica mogla izgledati, a projekt-koordinatorica je dala sugestije i preporuke što bi sve trebalo i moglo biti na njoj. O tim sugestijama i preporukama ranije se savjetovala sa Sandrom Kušenić, asistenticom na tom programu.

Pročitano 236 puta
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok