MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Subota, 26. 12. 2020.

Kućni radovi "Oazinih" najmlađih kreativaca

Ukrasi za borUkrasi za bor(Fotoalbum se može vidjeti ovdje)

Posljednja "Oazina" zabavna radionica za djecu održana je 9. X. 2020. godine (OVDJE). Kako se tada situacija s pandemijom koronavirusa pogoršala, dječje radionice su obustavljene do daljnjega. Bilo je ideja da se radionice osmisle na druge načine, ali ipak je najbolje radionice održavati uživo.

Kako ne bi izgubila vezu s najmlađim kreativcima, voditeljica radionica je s njima i njihovim roditeljima formirala grupu na Viberu i u stalnom su kontaktu. Ono što je jako dobro i pohvalno, djeca se kreativom bave i kod kuće i u grupu šalju fotografije svojih radova. Ima tu svega: od prigodnih božićnih ukrasa, minijatura i kućica za lutke do nakita. Možda će tim fotografijama jedni drugima potaknuti inspiraciju. Odlično je što uz svoje školske obaveze, koje su u današnje vrijeme drugačije nego prije, nađu vremena i za kreativno izražavanje.

U nadi da će se radionice što prije početi održavati uživo, voditeljica Sandra Kušenić priprema planove što će se na njima sve raditi.

Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok