MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Utorak, 08. 12. 2020.

Nacionalna konferencija o volonterstvu

Konferencija preko aplikacije ZoomKonferencija preko aplikacije Zoom(Fotoalbum se može vidjeti ovdje)

U utorak, 8. XII. 2020. godine, od 11:30 pa do 14:30 održana je preko aplikacije Zoom Nacionalna online-konferencija o volonterstvu "Dobro je što ste tu!" Konferenciju je organizirao Hrvatski centar za razvoj volonterstva, a bilo ju je moguće pratiti i preko društvene mreže Facebook.

Konferencija je održavana u dva panela, u prvom dijelu konferencije međunarodni panel, a u drugo dijelu nacionalni panel, koji tematiziraju volontiranje i solidarnost u vrijeme krize, iskustva, utjecaj i perspektive volonterstva u budućnosti. Konferencija je bila namijenjena volonterskim centrima, organizatorima volontiranja, kao i ostalim relevantnim dionicima i donositeljima odluka u području razvoja volonterstva.

Nacionalna konferencija o volonterstvu dio je projekta "Radius volonterstva", kojeg provodi Hrvatski centar za razvoj volonterstva, a financiran je sredstvima Ministarstva rada, mirovinskoga sustava, obitelji i socijalne politike.

Na konferenciji je na preskoke bila prisutna i "Oazina" projekt-koordinatorica Vesna Nedić, a preko Facebooka konferenciju je pratila i Katarina Gaćina, "Oazina" volonterka i polaznica osposobljavanja za voditelja izrade i provedbe projekata financiranih iz EU.

Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok