MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Srijeda, 23. 09. 2020.

"Oazina" volonterska akcija "Ne samo danas..."

Kliknite za veći prikazKliknite za veći prikaz

(Fotoalbum se može vidjeti ovdje)

U srijedu, 23. IX. 2020. godine, s početkom u 16 sati, "Oazin" volonterski centar svojom se akcijom priključio desetoj, jubilarnoj nacionalnoj kampanji "Hrvatska volontira", koja se ove godine odvija pod pokroviteljstvom Zorana Milanovića, predsjednika Republike Hrvatske. Akcija, koja je trajala tri sata i u kojoj je učestvovalo 18 volontera od 25 do 80 godina: Ana, Anica, Jadranka, Jelisavka, Jovan, Katarina, Katica, Marija, Mirjana, Mirko, Monika, Nikola, Rožika, Sandra, Stevo, Terezija, Vida i Vesna, odvijala se na šetnici oko Šećeranskog jezera, pod nazivom "Ne samo danas…"

Cilj akcije bio je ekopatrola i čišćenje navedene šetnice i prostora oko jezera te podizanje svijesti građana o važnosti očuvanja našeg okoliša i cijelog planeta. Akciju, koja se zbog poznatih okolnosti morala odvijati uz sve mjere predostrožnosti zbog epidemije koronavirusa, svojom donacijom u vidu maski, rukavica i vreća za smeće pomogao je "Oazin" partner Grad Beli Manastir, kojem se zahvaljujemo.

Većina volontera na ustavi na KarašiciVećina volontera na ustavi na KarašiciAkcija je protekla vrlo dobro i u dobrom raspoloženju, mada su je vjetar i kratka kiša gotovo onemogućili, ali volja i elan volontera sve su nadišli. Nakon vrijednog rada, nastupilo je kratko druženje, uz malu okrepu, koju su uljepšali pernati stanovnici i ukras Šećeranskog jezera: porodica labudova (otac labud, majka labudica i osam labudića, koji su svojom veličinom već dostigli roditelje).

Do sljedeće akcije, veliko hvala "Oazinim" volonterima, ljudima velikog srca.

Pročitano 278 puta
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok