MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Ponedjeljak, 15. 06. 2020.

Predaja promidžbenog materijala (4)

Paraf na potpisnoj listi svjedoči da je promidžbeni materijal preuzetParaf na potpisnoj listi svjedoči da je promidžbeni materijal preuzetNa predaju promidžbenog materijal projekta "Nova znanja – nove prilike", zakazanu za 10 sati u ponedjeljak, 15. VI. 2020. godine, na ulazu u Regionalni ured Osijek Hrvatskog zavoda za zapošljavanje (vidjeti OVDJE), zbog privatnih obaveza nije mogao doći Marko Perković iz Josipovca, osmi polaznik osposobljavanja za voditelja izrade i provedbe projekata financiranih iz EU.

Pred Regionalnim uredom Osijek HZZ-aPred Regionalnim uredom Osijek HZZ-aS njim se koordinatorica tog projekta za Osječko-baranjsku županiju Vesna Nedić sastala na istom mjestu, ali u 12:30 sati. I njemu je uručen isti promidžbeni materijal kao što su ga dobile ostale polaznice te su mu pružene iste informacije o osposobljavanju i o izvještavanju i fotografijama koje tokom osposobljavanja treba slati partneru na projektu Mirovnoj grupi Oaza.

* * *

Projekt "Nova znanja – nove prilike" provodi Udruga žena Vukovar u četiri županije, u partnerstvu s Mirovnom grupom Oaza Beli Manastir, Centrom za podršku i razvoj civilnog društva Delfin iz Pakraca i udrugom "S.O.S – savjetovanje, osnaživanje, suradnja" iz Virovitice. Svaka od tih udruga provela je motivacijske radionice sa zainteresiranim kandidatima – dugotrajno nezaposlenim osobama, od kojih je – nakon psihološkog testiranja – psihologija odabrala iz svake županije po osam polaznika, za koje je za osposobljavanje potpuno besplatno.

Projekt "Nova znanja – nove prilike" odobren je iz poziva "Podrška socijalnom uključivanju i zapošljavanju marginaliziranih skupina" UP.02.1.1.06., a financira se sredstvima Europske Unije u okviru Operativnog programa Učinkoviti ljudski potencijali 2014.–2020. iz sredstava Europskog socijalnog fonda u stopostotnom iznosu.

Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok