MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Utorak, 07. 04. 2020.

Online-radionica za prijavitelje na Poziv 2 ACF-a HR

Vesna NedićVesna NedićU utorak, 7. IV. 2020. godine, s početkom u 10 sati, održana je online-radionica za popunjavanje prijavnih obrazaca za Poziv 2 za velike projekte u okviru Fonda za aktivno građanstvo u Hrvatskoj (o Fondu vidjeti OVDJE). Poziv za velike projekte raspisan je 10. III. 2020. (vidjeti OVDJE) te je na ovaj način odrađena radionica koja bi potencijalnim prijaviteljima trebala pomoći u popunjavanju potrebnih obrazaca i dostavi potrebne dokumentacije.

Sandra KušenićSandra KušenićUz manje smetnje na vezi, radionica je protekla u redu. Dobivene su sve važnije informacije vezane uz ovaj poziv. Odgovoreno je na sva pitanja koja su imali sudionici. Na radionici je sudjelovalo dvadesetak osoba, među kojima su bile i "Oazine" aktivistice Sandra Kušenić i Vesna Nedić, koje su se priključile svaka od svoje kuće.

Radionicu je vodila Zvijezdana Schulz Vugrin iz riječke Udruge za razvoj civilnog društva SMART.Sudionice i sudionici radionice diljem HrvatskeSudionice i sudionici radionice diljem Hrvatske

Pročitano 193 puta
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok