MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Četvrtak, 05. 03. 2020.

Poziv na "Izložbu fotografija bračnih parova"

(Fotoalbum se može vidjeti ovdje)

Od četvrtak, 5. III. 2020. godine, pa sljedećih deset dana (do 15. III.), u izložbenom prostoru belomanastirskog Etnološkog centra (Ulica kralja Tomislava 70) bit će otvorena "Izložba fotografija vjenčanih parova 1930.-1980." Izložene fotografije moći će se razgledati radnim danom od 9 do 15 sati.

Izložbu su organizirali Etnološki centar baranjske baštine, Centar za kulturu Grada Belog Manastira i Udruženje građana (UG) "Urbani Šokci" iz Sombora. Na fotografijama su predstavljeni bračni parovi snimljeni na vjenčanju u šokačkim nošnjama iz bačkih (gornjopodunavskih) naselja Santova (Mađarska), Berega i Monoštora  te iz baranjskih mjesta Petarde i Gajića. Izložbu je otvorila Marija Šeremešić iz Sombora, predsjednica UG "Urbani Šokci" (vidjeti OVDJE).

Pročitano 364 puta
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok