MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Četvrtak, 06. 02. 2020.

13 projekata za razvoj socijalne kohezije i zaposlenosti

Tomislav Rob, Goran Ivanović, Josip Aladrović, Ante LončarTomislav Rob, Goran Ivanović, Josip Aladrović, Ante Lončar(Fotoalbum BaranjaMedije može se vidjeti ovdje)

U četvrtak, 6. II. 2020. godine, u Maloj vijećnici Grada Belog Manastira, svečano je potpisano i uručeno 13 ugovora u okviru Poziva na dostavu projektnih prijedloga "Razvoj i provedba programa za socijalnu koheziju i povećanje zaposlenosti u gradovima: Kninu, Belom Manastiru i Općini Darda, Benkovcu, Petrinji i Vukovaru". Novopotpisani projekti provodit će se u sklopu Intervencijskog plana Grada Belog Manastira i Općine Darda.

Na potpisivanju ugovora bili su ministar rada i mirovinskog sustava Josip Aladrović, ravnatelj Hrvatskog zavoda za zapošljavanje Ante Lončar, zamjenik župana Osječko-baranjske županije Goran Ivanović i belomanastirski gradonačelnik Tomislav Rob.

Ugovore su potpisali i dobili:

  • Hrvatsko kulturno-umjetničko društvo ''Darda" – za projekt ''Aktivni u mladosti – aktivni u starosti" (1,41 milijuna kuna)
  • Matica umirovljenika Općine Darda – za projekt ''Uključimo isključene: zapošljavanje mladih za dobrobit populacije treće dobi s područja Općine Darda" (1,34 milijuna kuna)
  • Općina Darda – za projekt ''Znanjem do uspjeha – IT-akademija Darda" (1,45 milijuna kuna)
  • Općinsko društvo Hrvatskog crvenog križa Darda – za projekt ''Da.R.Da. Dajmo radost Dardi" (1,27 milijuna kuna)
  • Projekt građanske demokratske inicijative (P.G.D.I.) iz Belog Manastira – za projekt ''Dnevni centar za djecu i mlade" (1,21 milijuna kuna)
  • "Prijatelji Svetog Martina" (Beli Manastir) – za projekt ''Prema sigurnoj socijalnoj budućnosti" (1,34 milijuna kuna)

Svečano potpisivanje ugovora u Belom ManastiruSvečano potpisivanje ugovora u Belom ManastiruMinistar Aladrović tom je prilikom najavio da će sljedeći tjedan biti predstavljen nastavak projekta "Zaželi", u sklopu kojega je do sada zaposleno više od sedam tisuća žena koje skrbe za 35 tisuća korisnika.

(Izvor i foto: Rajko Cicak – BaranjaMedija i FB Grada Belog Manastira)

Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok