MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Petak, 17. 01. 2020.

Promomaterijal za projekt "Nova znanja – nove prilike"

Štand i rolap novog projektaŠtand i rolap novog projektaU petak, 17. I. 2020. godine, u "Oazu" je stigao promomaterijal za projekt "Nova znanja – nove prilike". Taj projekt provodi Udruga žena Vukovar u partnerstvu s "Oazom" iz Belog Manastira, Centrom za podršku i razvoj civilnog društva Delfin iz Pakraca te udrugom "S.O.S. – savjetovanje, osnaživanje, suradnja" iz Virovitice. Od promomaterijala stigli su štand i rolap, a ostalo će "Oaza" dobiti – kao i drugi partneri – u Udruzi žena Vukovar kad se bude održavao drugi partnerski sastanak i početna konferencija projekta.

Projekt "Nova znanja – nove prilike" započeo je 18. X. 2019. i trajat će 18 mjeseci, do 18. IV. 2021. Provodi se u četiri županije: Virovitičko-podravskoj, Požeško-slavonskoj, Osječko-baranjskoj te Vukovarsko-srijemskoj. Usmjeren je ka poticanju ravnopravnijeg položaja marginaliziranih skupina (dugotrajno nezaposlenih) na tržištu rada, pružanju veće mogućnosti zapošljavanja nakon završenog verificiranog programa obrazovanja za voditelja projekata financiranih iz EU, razvoju socijalnih vještina te boljoj socijalnoj uključenosti u život zajednice, a istovremeno kroz ciljane edukacije usmjeren je k jačanju kapaciteta stručnjaka koji rade s dugotrajno nezaposlenima.

Projekt "Nova znanja – nove prilike" odobren je iz poziva "Podrška socijalnom uključivanju i zapošljavanju marginaliziranih skupina" UP.02.1.1.06. Projekt se financira sredstvima Europske Unije u okviru Operativnog programa učinkoviti ljudski potencijali 2014.-2020. iz sredstava Europskog socijalnog fonda u stopostotnom iznosu.

Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok