MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Petak, 20. 12. 2019.

"Slapov" advent u Erdutu

Predsjednica 'Slapa' Sonja Vuković (lijevo u sredini)Predsjednica 'Slapa' Sonja Vuković (lijevo u sredini)U petak, 20. XII. 2019. godine, s početkom u 14 sati, u Centru za održivi ruralni razvoj u Erdutu osječka Udruga za kreativni razvoj Slap organizirala je po dvanaesti put "Advent u Erdutu". Na to događanje slapovci su pozvali svoje prijatelje, suradnike i partnere iz javnog, civilnog i privatnog sektora, koji su pristigli iz Osijeka, Baranje te Erduta i okoline.

Na početku druženja predsjednica "Slapa" Sonja Vuković zahvalila je prisutnima što su i ove godine bili uz "Slap" te kratkom prezentacijom prikazala "Slapov" stvarno impresivni radni tim, kao i aktivnosti i projekte koje provede. Na druženju organiziranom uz domaće delicije iz Baranje su bili: Lidija i Stanko Dabić iz Belog Manastira (LAG Baranja), Jasna Petrović iz Kneževih Vinograda (Udruženje "Baranja"), Branka Ljubišić iz Belog Manastira (i Zagreba) te Vesna Nedić (Mirovna grupa Oaza).

Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok