MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Petak, 06. 12. 2019.

Izrada naljepnica za prozore na radionici za djecu

25. 'Oazina' zabavna radionica za djecu25. 'Oazina' zabavna radionica za djecu(Fotoalbum se može vidjeti ovdje)

U petak, 6. XII. 2019. godine, u zajedničkom prostoru belomanastirskog Društvenog centra održana je dvadeset peta "Oazina" zabavna radionica za djecu. Tema te radionice bile su naljepnice za stakla.

Za radionicu je pripremljeno puno različitih motiva božićne tematike te su djeca prvo birala koji će motiv raditi. Odabrani motiv stavljen je u najlonsku košuljicu te je izrada mogla početi. Sve je dobro počelo, djeca su se prihvatila posla. Problem je nastao kod prevelikog curenja boje i djeci je uglavnom bilo teško višak boje lijepo rasporediti. Zato nisu sve slike ispale kako treba, ali je bilo i odličnih. Djeca će dobiti priliku i na sljedećoj radionici raditi isto, ako budu željeli. Radionica je protekla uglavnom u tišini jer su svi vrijedno radili i bili zaokupljeni svojim zadacima.

Taj petak bio je i Sveti Nikola pa su djeci podijeljeni prigodni paketići, što ih je jako obradovalo.

Na radionici je bilo devetero djece. Redar je ovaj put bio Ozren i to po izboru voditeljice jer je trebala pomoć oko kopiranja motiva, što je Ozren mogao raditi jer je najstariji od djece.

Projekt "Nasilje baš nije fer", financiran od Ministarstva za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku, gotov je, ali će se radionice i dalje održavati. Dio materijala ostao je iz projekta, a dio će "Oaza" financirati iz vlastitih sredstava. Radionice će se i dalje održavati svaki petak od 18 do 20 sati. Radionicu je vodila, a i buduće radionice će voditi Sandra Kušenić.

Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok