MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Ponedjeljak, 14. 10. 2019.

Peta radionica u posebnim odjelima OŠ Darda

Na radionici je sudjelovalo 15 učenikaNa radionici je sudjelovalo 15 učenika(Fotoalbum se može vidjeti ovdje)

U ponedjeljak, 14. X. 2019. godine, održana je peta radionica u posebnim odjelima OŠ Darda. Radionicu su održale učiteljice Tihana Jozin i Milana Sudarić Jager. Na radionici je sudjelovalo 15 učenika od 1. do 8. razreda.

Kako ima malo učenika u posebnim odjelima, radionice se održavaju za sve učenike zajedno kako bi mogli uraditi sve predviđene aktivnosti. Inače su aktivnosti podijeljene u dvije skupine: za 1. i 2. te za 3. i 4. razred. U posebnim odjelima u prošloj školskoj godini  odrađene su četiri radionice. Njihove vrijedne učiteljice rade i dalje, što je pohvalno jer su u ovim radionicama prepoznale nešto vrijedno i dobro za svoje učenike.

Radionice se održavaju u sklopu projekta "Nasilje baš nije fer", kojega financira Ministarstvo za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku.

Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok