MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Petak, 27. 09. 2019.

Sastanak projektnog tima u Osnovnoj školi Darda

Projektni tim: Sandra, Vesna, Mirela, SofijaProjektni tim: Sandra, Vesna, Mirela, SofijaU petak, 27. IX. 2019. godine, s početkom u 12:15 sati, u Osnovnoj školi Darda održan je sastanak projektnog tima, peti po redu, za projekt "Nasilje baš nije fer". Na sastanku su bili: predstavnice Mirovne grupe Oaza (Vesna Nedić i  Sandra Kušenić), predstavnici partnera na projektu Osnovne škole Darda (ravnatelj Janoš Boni i učiteljica Mirela Kotromanović) i "Oazina" vanjska suradnica i trenerica Sofija Petrović.

Tema sastanka bile su aktivnosti projekta koje su se provele i aktivnosti koje će se još provest u Osnovnoj školi Darda. Projekt su zajedno osmislili nosilac projekta Mirovna grupa Oaza i Osnovna škola Darda. Sastanak je održan neposredno prije edukacije učiteljica koje će u svojim razredima provesti još dvije radionice tokom 9. i 10. mjeseca 2019. godine.

Projekt financira Ministarstvo za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku.

Pročitano 32 puta
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok