MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Četvrtak, 12. 09. 2019.

Rad "Oazine" burze odjeće i obuće (VIII/2019)

Donacija iz Pule od Anne i Nike ŠtifanićDonacija iz Pule od Anne i Nike Štifanić"Oazina" burza odjeće i obuće djeluje u sklopu trogodišnjeg programa "Pomoć najugroženijim osobama Grada Belog Manastira", kojega financira Ministarstvo za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku. U toku osmog mjeseca 2019. godine roba je "Oazinoj" burzi donirana 16 puta, a izdavana 21 put.

Najviše donacija bilo je iz Belog Manastira, ali ih je bilo i iz drugih baranjskih mjesta (npr. iz Kneževih Vinograda). Stigla je i jedna donacija iz Pule (vidjeti ovdje). Kao i prethodnih mjeseci, korisnici su bili ne samo iz Belog Manastira, nego i iz drugih baranjskih mjesta (Bilja, Darde, Duboševice i Torjanaca). Dolazak u Beli Manastir kod liječnika ili u Centar za socijalnu skrb neki korisnici iskoriste i za posjet – "Oazinoj" burzi odjeće i obuće.

Tokom mjeseca Burzi se javila i jedna donatorica koja nije mogla donijeti veću količinu odjeće pa je "Oazina" zaposlenica otišla svojim automobilom po tu donaciju. To, međutim, ne bi trebala biti praksa jer "Oaza" nema mogućnosti za preuzimanje donacija na terenu.

Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok