MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Petak, 19. 07. 2019.

"Oazina" zabavna radionica aviomodelarstva

Izrada aviona od papiraIzrada aviona od papira(Fotoalbum se može vidjeti ovdje)

U petak, 19. VII. 2019. godine, u zajedničkom prostoru belomanastirskog Društvenog centra, održana je zabavna radionica aviomodelarstva. Zadatak je bio izrada modela aviona od papira. Svi smo se nekada igrali avionima od papira. Bila je to zabava u školi pod odmorima. Važno je bilo čiji avion bolje leti. Na "Oazinoj" radionici rađeni su avioni prema nacrtima. Cilj je također bio otkriti koji avion najbolje leti.

Iako zvuči lagano, zadatak nije bio takav. Trebalo je dobro pratiti nacrte kako bi avioni dobro ispali. Neki nacrti su bili potpuno nejasni pa avioni nisu ni izrađeni. Nakon izrade i ukrašavanja, svi avioni su isprobani. Svi učesnici radionice odabrali su svoj najbolji avion i svi su sudjelovali u malom natjecanju modela. Za najbolji model proglašen je avion broj 1.

Najbolji model avion broj 1Najbolji model avion broj 1Na radionici su sudjelovali Antonio, Josip, Martin, Ognjen i Vanja. Radionica je protekla u lijepom druženju i suradnji. Jedni drugima su pomagali i tumačili nacrte. Najvažnije je da nema svađe i ljutnje. Svi su pobjednici jer zadovoljni odlaze kući.

Ovakve zabavne radionice održavaju se u sklopu "Oazinog" projekta "Nasilje baš nije fer", financiranog od Ministarstva za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku. Radionicu je vodila Sandra Kušenić.Isprobavanje aviona u dvorištu Društvenog centraIsprobavanje aviona u dvorištu Društvenog centra

Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok