MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Petak, 28. 06. 2019.

Četvrta "Oazina" zabavna radionica za djecu

Izrada ovčica od štapića za ušiIzrada ovčica od štapića za uši(Fotoalbum se može vidjeti ovdje)

U petak, 28. VI. 2019. godine, s početkom u 18 sati, u zajedničkom prostoru belomanastirskog Društvenog centra, održana je četvrta zabavna radionica za djecu u sklopu projekta "Nasilje baš nije fer". Taj projekt financira Ministarstvo za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku. Radionicu je održala Sandra Kušenić.

Izrada nakita od kinetičkog pijeskaIzrada nakita od kinetičkog pijeskaOvčice od štapića za ušiOvčice od štapića za ušiNa radionici je sudjelovalo samo dvoje djece. Iako ih je bilo malo, dobro su se zabavili. Tema je bila izrada ukrasnih ovčica od štapića za uši. Naime, svima se dogodi da prospu štapiće za uši pa evo jedne ideje kako ih upotrijebiti da se ne bace. Na izrezane kartone djeca su lijepila vrhove štapića za uši i tako oblikovala prekrasne ovčice. Za noge su poslužile štipaljke i te se ovčice, osim što mogu stajati, mogu i okačiti npr. na zavjese. U pauzama, dok su se ovčice sušile jer se lijepe u slojevima, djeca su se zabavljala kinetičkim pijeskom i izradom nakita. Radionica je protekla u miru i tišini jer, osim što je bilo malo djece, jako su se posvetili radu i nisu imali vremena za priču.

Nadajmo se da će na idućim radionicama biti više djece, pogotovo što se sada radionice održavaju svaki petak od 18 do 20 sati i što se sada mogu raditi ozbiljni zadaci koji zahtijevaju više od jedne radionice. Ovim putem još jednom se pozivaju zainteresirana djeca da dođu na "Oazine" radionice. U "Oazi" je ugodno, klimatizirano i, osim što se radi, učesnici se uvijek počaste i lijepo druže.

Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok