MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Nedjelja, 07. 02. 2010.

"Dnevnik" HTV-a o baranjskoj nezaposlenosti

Dnevnik HTV-a
Rekordan broj nezaposlenih u Baranji

U nedjelju, 7. II. 2010. godine, u večernjem "Dnevniku" Hrvatske televizije (koji je vodila Katja Kušec) prikazan je prilog osječke dopisnice Mirele Sršić o nezaposlenosti u Baranji. U prilogu je rečeno da je trenutni broj nezaposlenih koji su prijavljeni belomanastirskoj ispostavi Hrvatskog zavod za zapošljavanje najveći u posljednjih 6-7 godina. Tome je doprinio i stečaj belomanastirske škrobare. O velikom broju nezaposlenih govorila je i Nada Šinko, voditeljica spomenute ispostave, ali i belomanastirski gradonačelnik Ivan Doboš, koji smatra da potencijalne ulagače u baranjsku privredu odbija i činjenica da se odustalo od gradnje autoceste na koridoru Vc.

Prije snimanja, osječka novinarka obratila se Mirovnoj grupi Oaza da joj pomogne pronaći neku dugotrajno nezaposlenu osobu koju bi prikazala u svom prilogu. Među "Oazinim" korisnicama ima dosta takvih osoba, a na snimanje je pristala – Milka Kodila.

Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok