MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Četvrtak, 27. 12. 2018.

Nova donacija Jasminke Zucić

Nova donacija stigla je - kombijemNova donacija stigla je - kombijem

Nakon što je 6. XII. 2018. godine iz Osijeka u "Oazinu" burzu donijela veliku donaciju uglavnom dječje odjeće i obuće, koju je skupila uz pomoć prijateljice Suzane Stojković (vidjeti OVDJE), bivša Belomanastirka Jasminka Zucić iz Josipovca, zaposlena u Bolničkoj ljekarni Kliničkog bolničkog centra (KBC) Osijek, nastavila je skupljati robu za "Oazinu" burzu.

Kutije, kese, vreće... pune robe za 'Oazinu' burzuKutije, kese, vreće... pune robe za 'Oazinu' burzuRezultat njezinog nastojanja u vidu još veće donacije stigao je u "Oazu" 27. prosinca i to kombi-prijevozom, koji je Jasminka sama osigurala. Mirovna grupa Oaza zahvaljuje Jasminki Zucić na vrijednoj robi, u kojoj su npr. i dječja kolica i putni krevetić, a koja će "Oazinim" korisnicama biti podijeljena nakon novogodišnjih praznika.

Robu treba razvrstati i popisati...Robu treba razvrstati i popisati...... da bi se mogla dijeliti 'Oazinim' korisnicima... da bi se mogla dijeliti 'Oazinim' korisnicima

Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok