MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Četvrtak, 01. 11. 2018.

"Korak ka jednakosti" o opremanju "Oazinog" prostora

U emisiji "Korak ka jednakosti" belomanastirskog Radija Banska kosa, koja je na programu bila u četvrtak, 1. XI. 2018. godine, s početkom u 17 sati, emitiran je razgovor novinarke Stane Nemet s "Oazinom" projekt-koordinatoricom Vesnom Nedić, snimljen prethodnog dana prijepodne.

Tema razgovora bilo je opremanje prostora za "Oazine" dnevne aktivnosti. Dosadašnja "Oazina" informatička učionica preuređena je u "Oazin" dnevni boravak, opremljena novim namještajem te novim kompjuterom i novim laptopom, a sve to zahvaljujući jednokratnoj financijskoj podršci "Opremanje prostora i jačanje kapaciteta udruge – za nove dnevne aktivnosti osoba treće životne dobi" Ministarstva za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku.

Emisija je 13. XI. 2018. godine postavljena na YouTube pa se može preslušati "klikanjem" na gornju sliku.

Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok