MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Nedjelja, 21. 10. 2018.

DAD: Poziv na kazališnu predstavu "Dvoje"

Anđela Fržop i Grgo BirinAnđela Fržop i Grgo BirinCentar za kulturu Grada Belog Manastira, u suradnji s Gradskim kazalištem Beli Manastir, organizira gostovanje Dramske amaterske družine (DAD) POU-a (*) Vodice s predstavom "Dvoje". Predstava će biti odigrana 26. X. 2018. (petak) u 19.00 sati u kinodvorani Centra za kulturu.

Ulaznice po cijeni od 20,00 kn mogu se kupiti radnim danom od 9 do 14 sati u Centru za kulturu, sat vremena prije početka predstave ili rezervacijom na broj 701-214.

Tekst potpisuje Tena Štivičić, režiju Zdravko Todorović, a uloge su ponijeli Anđela Fržop i Grgo Birin. Predstava "Dvoje" vodička je adaptacija monodrame "Nemreš pobjeć od nedjelje" Tene Štivičić. Riječ je o životnoj drami s elementima humora. Likovi su Ona i On, a u radnji se može prepoznati svaki ljubavni par jer se prate tipične faze od idile na početku poznanstva, pa isplivavanje međusobnih razlika, pa tipični problemi, životni, financijski, pa preispitivanje donesenih odluka...

----------
(*) POU = Pučko otvoreno učilište

Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok