MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Petak, 19. 10. 2018.

Sjednica Partnerskog vijeća LPZ-a OBŽ

Sjednica u Županijskoj vijećnici u OsijekuSjednica u Županijskoj vijećnici u OsijekuU petak, 19. X. 2018. godine, s početkom u 13 sati, u Županijskoj vijećnici Osječko-baranjske županije, Trg Ante Starčevića 2, održana je sjednica Partnerskog vijeća Lokalnog partnerstva za zapošljavanje (LPZ) Osječko-baranjske županije (OBŽ). Na sjednici su bili predstavnici 19 od ukupno 36 članova Partnerstva, a među njima iz Baranje i Lidija Dabić (LAG Baranja) i Vesna Nedić (Mirovna grupa Oaza).

Prva točka dnevnog reda bila je uvodna riječ predsjednika Partnerskog vijeća LPZ-a OBŽ Mladena Pejića, a pod drugom i trećom točkom usvojeni su zapisnik sa sjednice Partnerskog vijeća održane 27. II. 2018. godine te prijedlog izmjene Poslovnika Partnerskog vijeća.

Pod četvrtom točkom dnevnog reda, viši stručni suradnik za gospodarsku konkurentnost u JU ŽRA OBŽ (*) Marko Mišanović upoznao je prisutne s aktivnostima članova i zaposlenika LPZ-a, a vezano za projekt "Partnerstvom i podrškom do zapošljavanja – PARTNER NET II".

Lidija Dabić (LAG Baranja) i Vesna Nedić (Mirovna grupa Oaza), u prvom planu desnoLidija Dabić (LAG Baranja) i Vesna Nedić (Mirovna grupa Oaza), u prvom planu desno
----------
(*) JU ŽRA OBŽ - Javna ustanova Županijska razvojna agencija Osječko-baranjske županije

Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok