MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Nedjelja, 27. 12. 2009.

Koncert Zdravka Čolića u Osijeku

Koncert Zdravka Čolića
Pjevam danju, pjevam noću

U osječkoj sportsko-nastavnoj dvorani "Gradski vrt" održan je 27. XII. 2009. godine dugoočekivani koncert Zdravka Čolića. U publici su bili i "Oazina" predsjednica te "Oazine" volonterke Sonja Nedić i Željana Laketa. Sonja je za našu internetsku stranicu napisala izvještaj s koncerta, promatrajući nastup s visokih tribina, a Željana je iz parterske blizine snimila fotografije. Evo kako je to bilo:

U nedjelju, 27. XII. 2009. godine, na veliko oduševljenje i starih i mladih, napokon je i u Osijeku održan koncert Zdravka Čolića.

Koncert Zdravka Čolića
Pusti, pusti modu

Prvotno koncert je bio zakazan za 14. XI. 2009. godine s početkom u 20 sati u dvorani "Gradski vrt" u Osijeku, ali zbog iznenadne smrti pjevačeve majke koncert je odgođen za 27. XII. u isto vrijeme i na istom mjestu. Sve karte koje su prodane za 14. XI. važile su i za odgođeni koncert, a prodavale su se po cijeni od 120 i 140 kuna, ovisno o tome jeste li htjeli sjediti na tribinama ili stajati u parteru.

Na iznenađenje publike koncert nije mnogo kasnio, samo pola sata, a onda je nastupila eksplozija. Čolićevim izlaskom na pozornicu sva se publika podigla na noge. Dvorana, čiji je kapacitet 6.000 ljudi, bila je popunjena do posljednjeg mjesta, a publika je bila vrlo šarolika, od tinejdžera, preko ljudi srednjih godina koji Čolićeve pjesme nazivaju pjesmama svoje mladosti,, do starijih bakica, koje su kao i mlađa publika plesale i pjevale.
Publika je s Čolom pjevala njegove najpoznatije hitove poput "Pjevam danju, pjevam noću", "Pusti, pusti modu", "Jedna zima sa Kristinom" i mnoge druge. Kao uspomenu na osječki koncert svi su posjetitelji na ulazu u dvoranu, uz predočenje ulaznice, dobili i DVD na kojem je snimljen Čolićev koncerta održan na beogradskom stadionu Marakani 2007. godine. Nakon dva i pol sata koncert je završio, a publika je izašla vesela i oduševljena.

Koncert Zdravka Čolića
Produži dalje
Koncert Zdravka Čolića
Merak mi je
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok