MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Subota, 08. 09. 2018.

Najava 3. Baranjskog Ferivi polumaratona

Utrke za polumaratonce, rekreativce i djecuUtrke za polumaratonce, rekreativce i djecuU subotu, 22. IX. 2018. godine, u Kopačkom ritu održat će se događanje nazvano 3. Baranjski Ferivi polumaraton. Organizatori su Atletski klub Slavonija-Žito Osijek, Park prirode Kopački rit i "Ferivi sport". Prijave se primaju do 15. IX. 2018. (do 23:59) ovdje.

Organizatori najavljuju da 3. Baranjski Ferivi polumaraton prolazi prekrasnim krajolikom i netaknutom prirodom Parka prirode Kopački rit te da će, osim polumaratonaca, i ostali građani imati priliku trčati na 6 kilometara te iskusiti jedinstvene ljepote tog dijela Baranje. Usto bit će organizirane i dječje utrke u više kategorija te će biti osigurane bogate nagrade.

Logo Baranjskog polumaratonaLogo Baranjskog polumaratonaSTART / CILJ:
Ispred Dvorca Tikveš

PROGRAM (subota, 22. IX. 2018):
08:00 – Otvaranje prijava
09:30 – Start dječjih utrka
11:00 – Start Baranjskog Ferivi polumaratona
11:30 – Start utrke građana
13:00 – Proglašenje pobjednika

(Službena web-stranica:
http://akslavonija-zito.hr/baranjski-polumaraton/)

Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok