MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Četvrtak, 19. 04. 2018.

Druženje sa štićenicima "Baranjskog sunca"

'Oazine' volonterke i aktivistice'Oazine' volonterke i aktivisticeU četvrtak, 19. IV. 2018. godine, od 10 do 11 sati, u belomanastirskom Domu za starije i nemoćne osobe "Baranjsko sunce", a u sklopu "Oazinog" projekta "Dostojanstveno starenje – II", održano je još jedno druženje "Oazinih" aktivistica Jelene Opačić-Matijević i Stele Fabijan te "Oazinih" volonterki sa štićenicima Doma. U akciji su učestvovale četiri volonterke: Dubravka Simendić, Mara Bodlović, Margita (Greta) Relić i Stela Stanojević. Projekt financira Ministarstvo za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku.

Druženje sa štićenicima 'Baranjskog sunca'Druženje sa štićenicima 'Baranjskog sunca'U ugodnoj atmosferi vrijeme brzo prođeU ugodnoj atmosferi vrijeme brzo prođeVrijeme je bilo lijepo pa su "Oazine" volonterke pojedine domske štićenike susrele vani u šetnji. U domskom dnevnom boravku ovaj put zatekle su manji broj štićenika. Pojedini su se odmarali u svojim sobama, ali su "Oazine" volonterke – nažalost – u razgovoru doznale da je desetak štićenika preminulo od posljednjeg druženja u prosincu 2017. godine.

Ipak, druženje je proteklo u skupini od petnaestak štićenika i u ugodnoj atmosferi, koju je nakratko prekinuo dolazak domskog "ekonoma". Tako, naime, zovu jednog dobrodržećeg štićenika, koji redovito svima ide u nabavku potrebnih stvari.

Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok