MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Ponedjeljak, 12. 03. 2018.

Donacija "Oazinoj" burzi iz Zagreba

Paket iz ZagrebaPaket iz ZagrebaU ponedjeljak, 12. III. 2018. godine, "Oazinoj" burzi odjeće i obuće poštom je pristigla donacija iz Zagreba. U velikoj kutiji bilo je dosta ženske odjeće: dvije jakne, potom bluze, košulje, suknje, hlače... Donatorica je za "Oazinu" burzu doznala preko Facebooka, poslala poruku s pitanjem prima li se roba i izvan Belog Manastira, a nakon potvrdnog odgovora paket pun odjeće poštom poslala na "Oazinu" adresu.

Mnogo ženske odjeće...Mnogo ženske odjeće...Bluze, košulje, suknje, hlače...Bluze, košulje, suknje, hlače...... i dvije jakne... i dvije jakneI ovim se člankom "Oazina" burza, uime svojih korisnika, zahvaljuje donatorici Ivni Badžek iz Zagreba. Sva pristigla roba bit će podijeljena "Oazinim" korisnicima, socijalno ugroženim osobama s područja Grada Belog Manastira i Baranje. Donatorici VELIKO HVALA na dobroj volji i odvojenom vremenu za humanitarne svrhe. Robu je ne samo trebalo skupiti i spakirati, nego paket odnijeti na poštu i platiti poštarinu.

Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok