MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Srijeda, 27. 12. 2017.

Čitanje štićenicima "Baranjskog sunca"

Ana Jeličić, Danijela Benić, Saša Vučković, Mirjana BanjanacAna Jeličić, Danijela Benić, Saša Vučković, Mirjana BanjanacAna Jeličić, Danijela Benić, Saša Vučković, Mirjana Banjanac(Fotoalbum se može vidjeti ovdje)

U srijedu, 27. XII. 2017. godine, od 10 do 11 sati, "Oazini" volonteri posjetili su belomanastirski Dom za starije i nemoćne osobe "Baranjsko sunce" kroz projekt "Dostojanstveno starenje – II", kojega financira Ministarstvo za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku. Cilj posjeta "Baranjskom suncu" voditeljice "Oazinog" volonterskog centra Ane Jeličić i četvero volontera: Mirjane Banjanac, Danijele Benić, Saše Vučkovića i Ljubomira Jeličića bio je uljepšati dan štićenicima Doma čitanjem prigodnih blagdanskih pjesama, kratkih priča i šala, nakon čega je uslijedilo ugodno druženje s njima.

Pričalo se o prošlim vremenima, obitelji i svakodnevici te su se evocirale uspomene iz mladosti. Štićenici, vidno dirnuti gestom volontera, nisu skrivali radost, kao ni suze. Volonterima, koji su im – pored dobrog raspoloženja – donijeli i poklone: kekse i s ljubavlju rađene čestitke za bor, štićenici su zahvalili lijepim riječima, pjesmom i pozivom za skoro ponovno viđenje. Na kraju druženja zadovoljstvo je bilo obostrano pa su volonteri na zasluženoj kavi zaključili da je za osmijeh i puno srce potrebno samo malo vremena i dobre volje.

Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok