MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Subota, 04. 11. 2017.

Osječko "Grabljanje lišća"

Plesni performans Plesnog studija ShinePlesni performans Plesnog studija Shine(Fotoalbumčić se može vidjeti ovdje)

U subotu, 4. XI. 2017. godine, u osječkom Perivoju kralja Tomislava, održana je izložba "Grabljanje lišća" u sklopu projekta Udruge "Slama" "Četiri godišnja doba". U izložbi su učestvovali i učenici Škole primijenjene umjetnosti i dizajna Osijek, Osnovne škole Antuna Mihanovića Osijek i Osnovne škole "Mladost" Osijek te vrtićarci iz Eko-vrtića "Mak" i Dječjeg vrtića "Sjenčica" (izvor: osijek031). Na izložbi je bila i "Oazina" projekt-koordinatorica Vesna Nedić.

Tim povodom Nikola Faller, predsjednik Udruge "Slama", dao je "Glasu Slavonije" sljedeću izjavu:
- Ovo je jesenski segment urbanog land-art-projekta koji traje već šestu godinu zaredom. Radili smo desetak dana i drago mi je da su na likovnim radionicama sudjelovali brojni učenici i vrtićarci. Sa zadovoljstvom mogu predstaviti i plesni performans Plesnog studija Shine, kostimiranima u jesen i s jesenskim frizurama, a okupili su se i gostujući umjetnici – Vjekoslav Filipović, Ana Čolaković, Ante Anušić i Matej Šimunić te glazbenici – violinistica Piroška Hegyi i saksofonist Benjamin Lamza, a cijeli je projekt upotpunjen i nakitom od jesenskih plodova.

Na izložbi je bio i osječki gradonačelnik Ivan Vrkić.

Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok