MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Srijeda, 11. 10. 2017.

Druženje sa štićenicima Staračkog doma

Dva stola za društvene igre...Dva stola za društvene igre...U srijedu, 11. X. 2017. godine, od 16 do 17 sati, u Domu za starije i nemoćne osobe Beli Manastir, a u sklopu "Oazinog" projekta "Dostojanstveno starenje – II", održano je druženje sa štićenicima toga Doma. U akciji su učestvovale "Oazine" aktivistice Stela Fabijan i Jelena Opačić-Matijević te volonteri: Berta Gubić, Dora Fabijan, Dubravka Simendić, Saša Vučković, Snežana Kapular i Stela Stanojević.

'Oazini' volonteri: Stela Stanojević, Dora Fabijan (straga), Snežana Kapular, Saša Vučković, Berta Grubić'Oazini' volonteri: Stela Stanojević, Dora Fabijan (straga), Snežana Kapular, Saša Vučković, Berta GrubićPri dolasku u Dom "Oazini" volonteri neke su domske štićenike sreli već u parku ispred Doma. Vrijeme je bilo lijepo pa su popodne provodili u šetnji ili sjedeći na klupama. Drugi štićenici, zahvaljujući domskoj radnoj terapeutkinji Mariji Horvat, čekali su volontere za stolovima s društvenim igrama i kartama. Sljedećih se sat vremena u ugodnoj atmosferi igralo i kartalo, uz mnogo smijeha, naročito za kartaškim stolom, oko koga se našlo i nekoliko – kibicera.Stol za kartanje (lijevo)Stol za kartanje (lijevo)

Pročitano 692 puta
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok