MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Ponedjeljak, 07. 08. 2017.

Likovno-kreativne radionice za žene ponedjeljkom (VII/2017)

Likovno-kreativna radionica ponedjeljkomLikovno-kreativna radionica ponedjeljkomU sedmom mjesecu 2017. godine, u zajedničkom prostoru belomanastirskog Društvenog centra, održano je pet likovno-kreativne radionice za žene ponedjeljkom od 18 do 20 sati pod vodstvom Jelene Opačić-Matijević, a u sklopu projekta "Dostojanstveno starenje – II", kojega financira Ministarstvo za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku. Na radionicama je bilo između osam i 11 korisnica.

Svijećnjaci od fimo-maseSvijećnjaci od fimo-maseJadranka Kuduz - rezanje plastične slamčice na komadićeJadranka Kuduz - rezanje plastične slamčice na komadićeNarukvice od plastičnih slamčicaNarukvice od plastičnih slamčicaNaušnice od 'moosgummi-ja'Naušnice od 'moosgummi-ja'Korisnice su na radionicama izrađivale svijećnjake od fimo-mase, narukvice od plastičnih slamčica za sok i naušnice od moosgummi-listova. Fimo-masa im je već poznat materijal, jedino što su sad izrađivale svijećnjake, a ne nakit kao do tada, ali slamčice su im bile izazov. Palile su ih svijećom i odrezivali komadiće, koji se mogu nizati. To je bio pun pogodak. Većina korisnica su bake i to im je bila odlična ideja što kod kuće raditi s unučićima koje čuvaju preko ljeta. I na kraju – moosgummi. Taj je materijal nešto između spužve i plastike. Korisnicama je bilo zanimljivo izrađivati naušnice od njega.

Pročitano 1020 puta
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok