MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Ponedjeljak, 03. 07. 2017.

Velika donacija dječje odjeće i obuće

Ana i Jelena razvrstavaju doniranu robuAna i Jelena razvrstavaju doniranu robu(Fotoalbum se može vidjeti ovdje)

U ponedjeljak, 3. VII. 2017. godine, oko 14 sati, u "Oazinu" burzu odjeće i obuće stigao je kombi s 30 kutija dječje odjeće i obuće, koja je dotad bila uskladištena u skladištu Unicefa u Hrvatskoj.

Na inicijativu udruge RODA ("Roditelji u Akciji) i uz tehničku pomoć Unicefa, roba je za vrijeme izbjegličke krize skupljana po školama, vrtićima i udrugama te osobno od građana u većem dijelu Hrvatske. Roba je uredna, čista i bila je spremna za dijeljenje izbjeglicama. "Rodin" i Unicefov tim za skupljanje robe prvo se nalazio u Opatovcu kod Iloka, a kasnije u Slavonskom Brodu, gdje je tada i bilo najviše izbjeglica.

Nakon što je zatvaranjem granica zaustavljen izbjeglički val, roba je ostala u skladištu Unicefa. Zato je "Roda" uputila poziv udrugama da joj se jave ako je takva roba potrebna njihovim korisnicima. Uz "Oazu", "Rodi" su se javili Humanitarna udruga Dobra volja iz Sesveta i Hrvatski Caritas.

Uime svojih korisnika Mirovna grupa Oaza zahvaljuje "Rodi" i Unicefu na zaista vrijednoj donaciji, a korisnike moli z malo strpljenja dok se roba na pripremi za podjelu.

Pročitano 1108 puta
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok