MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Ponedjeljak, 19. 06. 2017.

Dođite na likovno-kreativne radionice za žene

Rad, smijeh, razgovori, proslave...Rad, smijeh, razgovori, proslave...I dalje traju "Oazine" likovno-kreativne radionice za žene, koje se održavaju svakog ponedjeljka i utorka u zajedničkom prostoru belomanastirskog Društvenog centra od 18 do 20 sati. Radionice ponedjeljkom vodi Jelena Opačić-Matijević, a utorkom Ana Jeličić.

Pozivaju se sve zainteresirane žene da se priključe radionicama, na kojima mogu naučiti puno toga, usput ugodno iskoristiti vrijeme te jednostavno izmijeniti koju "čašicu" razgovora. Ono što je zanimljivo je to da jedan dio radova korisnice ostavljaju "Oazi", a drugi dio nose svojim kućama, kako bi se mogle pohvaliti svojoj obitelji, rodbini i prijateljima.

Mnoge "Oazine" korisnice možete vidjeti kako šetaju gradom noseći na sebi nakit ili oslikane torbe koje su same izradile na "Oazinim" radionicama. Također, možda ste bili ili ćete tek biti posluženi nečim (kolačima, keksima i sl.) iz ručno oslikanih zdjelica. Mogli ste zamijetiti i uramljene slike, zlatovez i slično okačene na zidovima u kućama "Oazinih" korisnica. Izrađivale su i kutijice za nakit, jastučnice, različite ukrase, broševe, oslikavale staklo i još mnogo toga. Sve su to one naučile i sa zadovoljstvom izradile na "Oazinim" likovno-kreativnim radionicama za žene.

Uz rad, na radionicama se slave rođendani, zapošljavanje, prvo sezonsko voće, toplo vrijeme i sl. Sve je to popraćeno smijehom i razgovorima o "svemu i svačemu".

Od početka svibnja 2017. godine radionice se provode kroz projekt "Dostojanstveno starenje – II". Taj projekt financira Ministarstvo za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku.

Pročitano 677 puta
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok