MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Četvrtak, 06. 04. 2017.

"Od starog pravimo novo – II" (Darda)

Kreativni rad kao jedan vid terapijeKreativni rad kao jedan vid terapije(Fotoalbum se može vidjeti ovdje)

U četvrtak, 6. IV. 2017. godine, od 16 do 17:30 sati, u Obiteljskom domu Zlatna jesen u Dardi održana je likovno-kreativna radionica za žene u okviru projekta "Od starog pravimo novo - II", koji se financira namjenskim sredstvima za sanaciju odlagališta. Radionicu je vodila Stela Fabijan uz asistenciju "Oazinih" volonterki Margite Relić i Stele Stanojević. Na radionici je bilo 14 korisnica.

Cilj radionice bio je da se pokaže kako se od nečega starog može napraviti nešto novo pa su se od starog papira i prozirne folije pravila jaja, koja su se potom umotavala u ostatke tekstila i ukrašavala mašnama te stavljala u već gotove korpice, koje su također izrađene od ostataka tekstila. Radionica je bila prilagođena korisnicima te im je gužvanje novinskog papira dobro došlo i kao jedan vid terapije. Sve korisnice bile su veoma zadovoljne radionicom jer je svaka od njih napravljeno jaje namijenila svojim najmilijima.

Pročitano 896 puta
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok