MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Ponedjeljak, 20. 03. 2017.

Peta likovno-kreativna radionica u Batini

Oslikavanje staklenih bočicaOslikavanje staklenih bočicaU ponedjeljak, 20. III. 2017. godine, od 15 do 17 sati, u prostorijama Mjesnog odbora Batina održana je peta likovno-kreativna radionica za žene u okviru projekta "Prevencija socijalne isključenosti starijih osoba u Baranji", kojega financira Ministarstvo za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku. Radionicu je vodila Ana Jeličić, a na njoj je bilo devet vjernih korisnica, kojima su ta druženja ponedjeljkom ventil za opuštanje, mjesto gdje mogu biti svoje.

Oslikavanje staklenih bočicaOslikavanje staklenih bočicaOslikavanje staklenih bočicaOslikavanje staklenih bočicaOslikavanje platnenih podmetačaOslikavanje platnenih podmetačaOslikavanje staklenih bočicaOslikavanje staklenih bočicaKorisnice, naime, dio vremena na radionicama provedu u kreativnom radu, kao ovog ponedjeljka kad su oslikavale staklene bočice i dotjerivale već gotovo završene radove s prošlotjedne radionice, a dio vremena provedu u priči, razmjeni tjednih događanja, šalama (budući da se međusobno dugo poznaju) na svoj i tuđi račun te isprobavanju donesenih kolača, bez kojih ne prođe niti jedno druženje. I tako, dok se priroda polako budi, a Dunav mirno protječe pokraj njihovog mjesta, bliži se i kraj seriji od šest "Oazinih" likovno-kreativnih radionica u Batini.Kreativne BatinarkeKreativne Batinarke

Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok