Ispiši ovu stranicu
Utorak, 31. 01. 2017.

Redovna sjednica "Oazine" Skupštine

Radno predsjedništvoRadno predsjedništvo(Fotoalbum se može vidjeti ovdje)

U utorak, 31. I. 2017. godine, s početkom u 18 sati, u zajedničkom prostoru Društvenog centra, održana je redovna izborna sjednica Skupštine Mirovne grupe Oaza. Sjednicu je vodila Ana Jeličić, u radnom predsjedništvo bile su Miroslava Kralj, Jelena Opačić-Matijević i Sandra Kušenić, a sjednici su prisustvovala 22 od ukupno 30 članova, uz jednu gošću.

Nakon usvajanja dnevnog reda, koji je imao devet točaka, krenulo se s daljim radom. "Oazina" direktorica Vesna Nedić podnijela je narativni i financijski izvještaj za 2016. godinu, koji su jednoglasno usvojeni. Potom su razriješene predsjednica, direktorica i članice Upravnog odbora, a odmah zatim na iste pozicije izabrane su iste osobe: Miroslava Kralj, doktor medicine, za predsjednicu "Oaze", Vesna Nedić za direktoricu te Ljubica Buha, Gordana Čiča, Jasna Petrović i Sofija Petrović za članice Upravnog odbora.

Skupština je ponovo izabrala dosadašnja upravna tijelaSkupština je ponovo izabrala dosadašnja upravna tijelaPod posljednjom točkom "Razno" prvo je bilo govora o perspektivama "Oazinog" rada i opstanka u 2017. godini, a onda je voditeljica "Oazinog" volonterskog centra Ana Jeličić prisutnim volonterkama podijelila volonterske knjižice. Nakon službenog dijela, koji je završen u 19 sati, uslijedilo je druženje uz zakusku.

Pročitano 801 puta

Najnovije vijesti Jovan

Vezane vijesti