MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Ponedjeljak, 23. 01. 2017.

Sastanak "Oazinog" PKO-a

Vesna Nedić, Ana Jeličić, Stela Fabijan, Jelena Opačić-MatijevićVesna Nedić, Ana Jeličić, Stela Fabijan, Jelena Opačić-MatijevićU ponedjeljak, 23. I. 2017. godine, s početkom u 10 sati, u "Oazinom" uredu održan je sastanak "Oazinog" Projektno-koordinacijskog odbora u sastavu: projekt-koordinatorica Vesna Nedić i članice Jelena Opačić-Matijević, Stela Fabijan i Ane Jeličić. Na sastanku se iscrpno razgovaralo i raspravljalo o aktivnostima koje se provode u sklopu tri trenutno aktualna projekta.

To su projekti "Volontiraj i ti", "Prevencija socijalne isključenosti starijih osoba u Baranji" i "Pomoć ugroženim Belomanastircima", koje financira Ministarstvo za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku. Pored toga, na dnevnom redu bili su i tekući problemi, dok je stavka "razno" prošla bez većih komentara, pa je sastanak završen u 12 sati.

Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok