MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Petak, 09. 12. 2016.

Volonterska priznanja za Grad Beli Manastir

Kliknite na sliku da biste je vidjeli u većem formatuKliknite na sliku da biste je vidjeli u većem formatu

(Fotoalbumi se mogu vidjeti ovdje i ovdje)

U petak, 9. XII. 2016. godine, s početkom u 12:30 sati, u Etnološkom centru baranjske baštine, svečano su dodijeljene "Nagrada volonter godine", pet "priznanja za volonterski angažman" u 2016. godini te osam zahvalnica "Oazinim" volonterima također za volonterski angažman u 2016. godini. Dobitnik "Nagrade volonter godine" je Jožef (Josip) Taves, dobitnice "Priznanja za volonterski angažman" su Ružica Joh, srednjoškolke Marija Blažević i Antonia Kos te Margita Relić i Ljubica Buha, a zahvalnice "Oazinim" volonterima uručene su Steli Stanojević, Berti Gubić, Margiti Relić, Sabini Rončević, Snežani Kapular, Mirjani Ćosić, Saši Vučkoviću i Donki Dvornić.

Priznanja je dodijelio "Oazin" volonterski centar, a uručili su ih gradonačelnik Ivan Doboš, predsjednica Gradskog vijeća Jadranka Sabljak, predsjednica Mirovne grupe Oaza dr. Miroslava Kralj, "Oazina" direktorica Vesna Nedić i voditeljica "Oazinog" volonterskog centra Ana Jeličić.

Priznanja su dodijeljena volonterima i volonterkama zaslužnima za nesebičan doprinos u razvoju i poboljšanju kvalitete života u svojoj zajednici, a povodom Međunarodnog dana volontera (5. XII.). Dodjela volonterskih priznanja provedena je u sklopu "Oazinog" projekta "Volontiraj i ti", kojega financira Ministarstvo za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku.

Ovo je drugi put da "Oazin" volonterski centar dodjeljuje takva priznanja, s namjerom da ona postanu tradicionalna. Uz priznanje, dobitnicima su uručeni i poklon-bonovi u iznosu od 700 kuna (volonter godine), 500 kuna (prva dobitnica priznanja za volonterski angažman), 500 kuna (podijelile druga i treća dobitnica) i po 50 kuna svi "Oazini" volonteri.

(Obrazloženje se može pročitati ovdje)

Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok