MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Petak, 11. 11. 2016.

Sajam povodom Dana Grada Belog Manastira

Štand Mirovne grupa OazaŠtand Mirovne grupa Oaza(Fotoalbum se može vidjeti ovdje-Oaza, ovdje-BaranjaMedija i ovdje-LAG)

U petak, 11. XI. 2016. godine, s početkom u 13 sati, a u sklopu obilježavanja Dana Grada Belog Manastira, na Trgu slobode održan je sajam s ponudom ekoproizvoda, suvenira i tradicionalnih jela. Na sajmu je učestvovala i Mirovna grupa Oaza, izloživši suvenire i unikatne proizvode izrađene na likovno-kreativnim radionicama za žene. Na štandu su dežurale voditeljice tih radionica Jelena Opačić-Matijević i Ana Jeličić.

Sajam je zamišljen i kao mjesto za druženje građana s gostima Grada, a ovaj put među gostima su bili i predstavnici grada Cambridgea iz američke savezne države Minessote (vidjeti ovdje).

Već je postalo uobičajeno da članovi i članice Mađarske kulturne udruge "Pelmonoštor" na takvim manifestacija, u svom čuvenom 600-litarskom kotlu, kuhaju grah i besplatno ga dijele svim učesnicima, gostima i posjetiocima pa je tako bilo i ovaj put.

Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok