MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Petak, 30. 09. 2016.

Dobrotvorni koncert Ksenije Erker

Ksenija Erker i Zoran MišolonginKsenija Erker i Zoran Mišolongin(Fotoalbum se može vidjeti ovdje)

U petak, 30. IX. 2016. godine, s početkom u 20 sati, u osječkom Dječjem kazalištu Branka Mihaljevića održan je – u organizaciji Zaklade za razvoj lokalne zajednice Slagalica – dobrotvorni koncert pod naslovom "Takvim sjajem može sjati – susreti s Arsenom", na kome su nastupili pjevačica Ksenija Erker i gitarist i kompozitor Zoran Mišolongin. Sav prihod s koncerta namijenjen je Fondu Superseniori za aktivno uključivanje starijih osoba u zajednicu. Na koncertu su bili i dvoje zaposlenika Mirovne grupe Oaza.

Evo kako Janko Heidl opisuje taj koncert:
"Takvim sjajem može sjati, susreti s Arsenom, nepretenciozna je i skromna, ali dostojanstvena i na svoj način veličajna posveta velikanu naše estrade i uglazbljene popularne pjesme, Arsenu Dediću, u kojem Ksenija Erker, kao konferansje … i pjevačica te Zoran Mišolongin kao gitarist i pjevač, na pozornici … izvode otprilike tucet Dedićevih pjesama, ne najvećih hitova, između kojih Erker prepričava anegdote i skicira sličice iz svojih susreta, druženja, prijateljevanja, suradnji s Dedićem…"

(Opširnije: histrion.hr)

Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok