MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Petak, 30. 09. 2016.

Tjedan filantropije u Osijeku

Filantropska šetnja po OsijekuFilantropska šetnja po OsijekuZalaganjem Zaklade za razvoj lokalne zajednice Slagalica i Osječani su se pridružili obilježavanju prvog hrvatskog Tjedna filantropije. U Osijeku taj tjedan obuhvatio je izložbu o filantropskoj povijesti Osijeka, okrugli stol o filantropiji i mladima te Filantropsku šetnju Osijekom, a završio je dobrotvornim koncertom Ksenije Erker, čiji je sav prihod namijenjen Fondu Superseniori, za aktivno uključivanje starijih osoba u zajednicu.

U Filantropskoj šetnji od Muzeja Slavonije u Tvrđi do zgrade Vikarijata u Strossmayerovoj ulici tridesetak je Osječana saznalo od turističkog vodiča Tina Kovačevića zašto je Muzej Slavonije važan za razvoj filantropije u Osijeku, tko je bio Karlo Franjo Nuber, zašto se Ulica Hrvatske Republike nekada zvala Desatičina i još mnogo toga.

(Opširnije i foto: glas-slavonije.hr)

Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok