MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Četvrtak, 29. 09. 2016.

Druženje sa štićenicima "Baranjskog sunca" (IV)

Igranje društvene igre 'čovječe, ne ljuti se'...Igranje društvene igre 'čovječe, ne ljuti se'...U četvrtak, 29. IX. 2016. godine, od 10 do 11 sati, u belomanastirskom Domu za starije i nemoćne osobe "Baranjsko sunce", a u sklopu "Oazinog" projekta "Bolje sutra za starije osobe u Popovcu i Belom Manastiru", održano je još jedno druženje "Oazinih" aktivistica i volonterki sa štićenicima Doma. U akciji su učestvovale aktivistice Jelene i Stele te volonterke Berta, Ivana, Jadranka, Ljiljana i Stela.

... razgovor na terasi ...... razgovor na terasi ...Druženje je bilo veoma ugodno jer se većina štićenika nalazila vani – na terasi ili u šetnji – budući da je bio topao i sunčan dan. Pojedini štićenici ipak nisu mogli izići iz Doma jer su bili okupani pa su se s njima "Oazini" volonteri družili u dnevnom boravku. S nekima su igrali društvene igre, s nekima su se družili uz razgovor, a s onima koji su bili u šetnji malo su popričali i prošetali.... razgovor u dnevnom boravku... razgovor u dnevnom boravku

Projekt "Bolje sutra za starije osobe u Popovcu i Belom Manastiru""Oazi" je odobren na natječaju "Superseniori", koji je namijenjen udrugama čije su programske aktivnosti usmjerene na podizanje kvalitete života osoba starije životne dobi u lokalnoj zajednici (na području Osječko-baranjske i Vukovarsko-srijemske županije te Grada Zagreba), a kojeg su raspisale Zaklada Zajednički put iz Zagreba i Zaklada Slagalica iz Osijeka. Projekt se financira sredstvima Nacionalne zaklade za razvoj civilnoga društva kroz Razvojnu suradnju u području filantropije i zakladništva u okviru Tematskog fonda "Demokratizacija i razvoj civilnoga društva 2.0".

Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok