MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Četvrtak, 15. 09. 2016.

Treći razgovor o budućem partnerstvu

Ženska udruga 'Izvor' TenjaŽenska udruga 'Izvor' TenjaU četvrtak, 15. IX. 2016. godine, s početkom u 10 sati, u Ženskoj udruzi "Izvor" u Tenji održan je treći sastanak o partnerstvu na zajedničkom projektu, koji bi se nominirao na natječaju "Poticanje društvenog poduzetništva", a koji će se financirati iz Europskog socijalnog fonda (članak o prvom sastanku vidjeti ovdje, a o drugom ovdje).

Na sastanku su bile "Oazina" projekt-koordinatorica Vesna Nedić, iz "Izvora" Mirjana Herceg, Mirjana Herceg Šimunović i Nikolina Zec te predsjednica osječke Udruge za kreativni razvoj Slap Sonja Vuković i profesori Škole primijenjene umjetnosti i dizajna Osijek Drago Stojaković i Iva Mandić Stojaković.

Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok