MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Ponedjeljak, 12. 09. 2016.

Slavljenička likovno-kreativna radionica ponedjeljkom

Snežana Kapular (četvrta slijeva)Snežana Kapular (četvrta slijeva)(Fotoalbum se može vidjeti ovdje)

U ponedjeljak, 12. IX. 2016. godine, likovno-kreativna radionica za žene, koja se održava od 18 do 20 sati, pretvorena je u malo slavlje. Naime, Snežana Kapular, jedna od kreativki i ujedno "Oazinih" gerontodomaćica, prošle je subote ženila sina pa je tu radost podijelila s kolegicama kreativkama…

Na radionicu je donijela i malu zakusku, od svega po malo: domaćeg kulena, kobasica i slanine, sitnih kolača, torta svih "fela" i, naravno, pića svih vrsta. A ostale kreativke znale su da će slavlja biti pa ne samo da su jedva dočekale zakusku i kolače, nego i "divan" o svatovima i o mladoj, a i pokoju "pikanteriju" sa svadbe.

Kreativkama, a posebno Snežani, bilo je žao što je na slavlju bila samo jedna voditeljica kreativnih radionica, Jelena. Druga, Ana, nije mogla doći jer je trenutno na moru, ali im je telefonom poželjela ugodno druženje, a Snežani je čestitala što je dobila - snaju. Kreativkama su se pridružili i "Oazina" fizioterapeutkinja Antonija, projekt-koordinatorica Vesna i administrator ove web-stranice.

Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok