MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Srijeda, 07. 09. 2016.

Druženje sa štićenicima belomanastirskog staračkog doma

Druženje uz 'ne ljuti se, čovječe' i belotDruženje uz 'ne ljuti se, čovječe' i belot(Fotoalbum se može vidjeti ovdje)

U srijedu, 7. IX. 2016. godine, od 17 do 18 sati, u Domu za starije i nemoćne osobe Beli Manastir, a u sklopu "Oazinog" projekta "Bolje sutra za starije osobe u Popovcu i Belom Manastiru", održano je druženje "Oazinih" aktivistica i volontera sa štićenicima Doma. U akciji su učestvovale aktivistice Jelene i Stele,četiri volontera mlađe životne dobi: Berta, Despot, Sanela i Tina te bivša "Oazina" djelatnica Dubravka, koja je sada u mirovini.

U druženju je učestvovalo desetak štićenika Doma, koji su s aktivisticama i volonterima igrali "ne ljuti se, čovječe" i belot. Jedan štićenik je i zasvirao na usnoj harmonici. Našlo se vremena i za druženje s bakom Vericom (96 godina), najstarijom štićenicom Doma, koju su obilazile "Oazine" gerontodomaćice dok je živjela u svojoj kući u Belom Manastiru.

  • Projekt "Bolje sutra za starije osobe u Popovcu i Belom Manastiru""Oazi" je odobren na natječaju "Superseniori", koji je namijenjen udrugama čije su programske aktivnosti usmjerene na podizanje kvalitete života osoba starije životne dobi u lokalnoj zajednici (na području Osječko-baranjske i Vukovarsko-srijemske županije te Grada Zagreba), a kojeg su raspisale Zaklada Zajednički put iz Zagreba i Zaklada Slagalica iz Osijeka. Projekt se financira sredstvima Nacionalne zaklade za razvoj civilnoga društva kroz Razvojnu suradnju u području filantropije i zakladništva u okviru Tematskog fonda "Demokratizacija i razvoj civilnoga društva 2.0".
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok