MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Srijeda, 22. 06. 2016.

Likovno-kreativna radionica u Kneževu (III)

Oslikavanje staklaOslikavanje stakla(Fotoalbum se može vidjeti ovdje)

U srijedu, 22. VI. 2016. godine, u Kneževu je održana treća u nizu likovno-kreativnih radionica kroz projekt "Bolje sutra za starije osobe Popovca i Belog Manastira", kojega financiraju zaklade "Slagalica" i "Zajednički put" sredstvima Nacionalne zaklade za razvoj civilnoga društva. Radionicu je vodila "Oazina" aktivistica Jelena Opačić-Matijević.

Na radionici je bilo devet korisnica i jedan korisnik. Učila se tehnika crtanja na staklu. Voditeljica je na jednoj čaši demonstrirala kako će se raditi odn. kako će se koristiti kist i boje. Potom su svi dobili čašu i oslikavanje je moglo započeti. Motivi su kod većine bili cvijeće. Najmlađa korisnica bila je Ariana-Ivana (5 godina), a najstarija gospođa Ana (82 godine).

Žene kao žene, sve su htjele brzo završiti svoj rad, ali što su dulje radile, sve manje im se sviđalo ono što su napravile. Rad na staklu je zahvalan jer uvijek možete oprati ono što ste napravili ako vam se ne sviđa. Ipak, pohvala korisnicama. U drugom pokušaju izuzetno su se trudile pa je i rezultat bio mnogo bolji. Sljedeći put čaše još treba prelakirati i one će biti spremne za upotrebu.

Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok