MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Srijeda, 03. 08. 2016.

Potpisan ugovor za projekt "Volontiraj i ti"

'Oazina' projekt-koordinatorica Vesna Nedić'Oazina' projekt-koordinatorica Vesna NedićU srijedu, 3. VIII. 2016. godine, dopisnim putem, "Oazina" projekt-koordinatorica Vesna Nedić potpisala je ugovor s Ministarstvom socijalne politike i mladih o financiranju projekta "Volontiraj i ti". Vrijednost projekta je 120.000,00 kuna, a partneri na projektu su Gimnazija Beli Manastir i Grad Beli Manastir.

Glavni cilj projekta je povećanje i poboljšanje doprinosa volontera lokalnoj zajednici na području Grada Belog Manastira. To se planira postići kroz edukaciju srednjoškolaca o volonterstvu te promoviranjem i provođenjem volonterskih akcija s građanima.

"Oazin" projekt prošao je na "Pozivu za prijavu jednogodišnjih projekata lokalnih volonterskih centara u 2016. godini", zajedno s projektima još 14 udruga koje se bave volonterskim aktivnostima. Popis projekata i udruga iz Belišća, Belog Manastira, Čakovca, Dubrovnika, Križevaca, Oroslavlja, Osijeka, Ozlja, Petrinje, Pule, Siska, Šibenika, Zaboka, Zadra i Zaprešića može se vidjeti ovdje.

Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok