MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Četvrtak, 12. 05. 2016.

Uključite se u manifestaciju "Hrvatska volontira 2016."

U ponedjeljak, 16. svibnja 2016. počinje manifestacija koja će i ove godine okupiti brojne pojedince, organizacije, institucije i tvrtke, a sve u cilju promocije i razvoja volonterstva u Hrvatskoj

Hrvatska mreža volonterskih centara organizira manifestaciju "Hrvatska volontira" kojoj je ciljpotaknuti što veći broj građana, organizacija, institucija i tvrtki iz cijele Hrvatske na volontiranje u različitim društveno korisnim aktivnostima.

Ove godine manifestacija će se održati od 16. do 21. svibnja u 60-ak hrvatskih gradova, dok će mnogobrojni volonteri sudjelovati u različitim volonterskim aktivnostima kako bi svojim doprinosom potaknuli izgradnju sretnije i bolje zajednice. Šesta po redu "Hrvatska volontira" do sada je okupila 160 organizatora volontiranja, koji su osmislili i prijavili preko 260 volonterskih aktivnosti.

Popis svih volonterskih aktivnosti koje će se održati u sklopu manifestacije možete pronaći na sljedećoj poveznici.

Ove godine tema manifestacije je volontiranje poslovnog sektora – djelatnici poslovnog sektora povezat će se s neprofitnim organizacijama iz civilnog i javnog sektora te time podsjetiti koliko je važno da se u izgradnju povezane i humane zajednice uključe svi pripadnici društva. Uređenje okoliša i osvježavanje prostora, održavanje edukativnih i kreativnih radionica te druženje s korisnicima samo su neke od aktivnosti koje će se provoditi u sklopu "Hrvatska volontira 2016."

Prepoznaj svoju snagu. Pokreni svoju zajednicu. Uključi svoju tvrtku. Zavolontiraj se!

Vizuale manifestacije možete preuzeti ovdje, a promotivni spot ovdje.

Prošlogodišnja manifestacije je u šest dana održavanja okupila 3.196 volontera, koji su kroz 237 volonterskih akcija na području cijele Hrvatske društvu uložili ukupno 13.751 volonterski sat. Za dodatne informacije pogledajte poveznice: Hrvatska mreža volonterskih centara, projekt ''Širenje područja suradnje''.

Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok