MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Četvrtak, 10. 03. 2016.

Godišnja skupština MU Grada Belog Manastira

Ana Jeličić ('Oaza') pozdravlja skupAna Jeličić ('Oaza') pozdravlja skup(Fotoalbum se može vidjeti na FB-u ovdje)

U četvrtak, 10. III. 2016. godine, Matica umirovljenika Grada Belog Manastira (koju ne treba brkati s Maticom umirovljenika Hrvatske - Udrugom Beli Manastir) održala je u Velikoj vijećnici svoju redovnu godišnju skupštinu, kojoj su prisustvovali članovi MU-a i njihovi gosti: zamjenik belomanastirskog gradonačelnika Marko Bogatić, predsjednica Gradskog vijeća Grada Belog Manastira Jadranka Sabljak, predsjednik i potpredsjednik Hrvatske stranke umirovljenika Ivan Šutalo i Milan Dadić te predstavnica "Oaze" Ana Jeličić.

Skupštinu je otvorila i prisutne pozdravila predsjednica MU-a Katica Ničin, koja je – nakon izbora radnih tijela i usvajanja dnevnog reda – nastavila s podnošenjem godišnjih izvješća prema utvrđenom dnevnom redu. Izvješća, koja su bila iscrpna i dobro obrazložena, jednoglasno su usvojena bez rasprave. Nakon njih uslijedilo je predstavljanje plana i programa za tekuću godinu, kao i njihovo usvajanje. Članovi su izglasali i dopunu Statuta u dijelu koji se odnosi na gospodarsku djelatnost te su razriješili dosadašnji i izabrali novi Nadzorni odbor.

Nakon što je korektno odrađen cijeli dnevni red, govornicu su preuzeli gosti, koji su uz pozdravne riječi zaželjeli MU-u Grada Belog Manastira dalji uspješan rad. Poslije završne riječi predsjednice, uslijedilo je kratko druženje u predvorju Velike vijećnice, uz bogatu trpezu, koja je još jednom pokazala umirovljeničku umješnost.

Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok