MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Srijeda, 09. 03. 2016.

Motivacijski sastanak u Belom Manastiru

Natalija Havelka, Mirela Alagić, Duško Kostić, Erika Jasnić i Ana JeličićNatalija Havelka, Mirela Alagić, Duško Kostić, Erika Jasnić i Ana JeličićU srijedu, 9. III. 2016. godine, u belomanastirskom Društvenom centru održan je motivacijski sastanak po projektu "Civilno društvo za odgovorno upravljanje" u organizaciji Centra za mir Osijek. Sastanak je po prvi put vodila nova koordinatorica za Osječko-baranjsku županiju Natalija Havelka, koja je zamijenila dosadašnjeg koordinatora Mirena Špeka, koji je otišao na novu dužnost.

Sastanku, koji je imao pet točaka dnevnog reda, prisustvovalo je četvero predstavnika belomanastirskih udruga: Duško Kostić iz "Lune", Mirela Alagić i Erika Jasnić iz P.G.D.I.-ja i Ana Jeličić iz "Oaze". Cilj sastanka bio je upoznavanje s novom koordinatoricom, kao i dogovor o budućim aktivnostima na monitoringu tri fokusne teme: "Garancija za mlade", "Stambeno zbrinjavanje žrtava nasilja u obitelji" i "Program javnih radova za nezaposlene osobe romske nacionalne manjine".

Sastanak je protekao u dobroj radnoj atmosferi te su date smjernice za dalji rad, kao i prijedlozi tema za raspravu na predstojećem sastanku lokalne platforme Beli Manastir, koji bi se trebao održati 29. ili 30. III. 2016. godine.

Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok