MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Utorak, 08. 03. 2016.

Humanitarni sajam u Osijeku

Ljubica Molnar na sajmu u OsijekuLjubica Molnar na sajmu u Osijeku

(Fotoalbum se može vidjeti ovdje)

U ponedjeljak i utorak, 7-8. III. 2016. godine, na osječkom Trgu Ante Starčevića, održan je prvi humanitarno-donacijski korizmeni sajam u organizaciji udruge "Putevi milosti" i u suradnji s udrugama "Život treće dobi", "Krila leptira" iz Suze i drugima. Na sajmu su učestvovali i neki Baranjci, među njima i Ljubica Molnar, jedna od "Oazinih" "bisernica".

Dvadesetak izlagača ponudilo je domaće proizvode poput kolača i vina te razne rukotvorine. Sajam je bio prilika građanima Osijeka da još jednom iskažu svoju solidarnost i socijalno milosrđe s obzirom na to da su sav prihod od prodaje na štandovima te prikupljene donacije namijenjene ljudima u potrebi.

Studenti okupljeni u CroMSIC-u zainteresiranim su građanima mjerili šećer u krvi i krvni tlak. Budući da je u ponedjeljak bio Međunarodni dan planinara, na sajmu su sudjelovali i planinari iz HPD-a "Bršljan – Jankovac" u svrhu promicanja svijesti o potrebi zaštite osjetljivih planinskih ekosustava. Građanima su objašnjavali i kako je planinarenje poseban način i stil života te da je svima potrebna redovita tjelesna aktivnost.

(Izvor: glas-slavonije.hr;
foto: Oaza)

Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok