MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Srijeda, 06. 01. 2016.

Poziv na edukaciju za OCD-e

Edukacija "Strateško planiranje / Operativni plan / Timski rad / Upravljanje ljudskim resursima" namijenjena je organizacijama civilnog društva (OCD) koje se bave pružanjem neke od socijalnih usluga. Edukacija ukupno traje 5 dana:

  • 2 dana: Strateško planiranje (održano 8-9. XII. 2015),
  • 1 dan: Operativno planiranje (11. I. 2016),
  • 1 dan: Timski rad (12. I. 2016),
  • 1 dan: Upravljanje ljudskim resursima (18. I. 2016).

Edukacija će biti organizirana za pet slavonskih županija, na dvije lokacije. Za sudjelovanje na edukaciji prijavljuju se OCD-i, a za svaku temu imenuju svog predstavnika (predstavnici koji će sudjelovati u radu ne moraju biti isti svih pet dana).

Trajanje edukacije je od 9 do 17 sati. Prijave se primaju do 8. I. 2016. godine u 12 sati. Broj sudionika je ograničen, a lista sudionika će se definirati prema redoslijedu prijava. Potvrda prihvaćanja prijave stići će do 8. I. u 15 sati na e-mail iz prijave.

(Opširnije: zvono.hr)

Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok